Γιαννακάκης Green

Giannakakis Green - Τέντες Γιαννακάκης

Τα νέα βιοκλιματικά, ενεργειακά κτίρια κάνουν την παρουσία τους πιο έντονη μέρα με την μέρα. Μειωμένη κατανάλωση ενέργειας, μείωση των λειτουργικών εξόδων, καλύτερη ποιότητα αερισμού και περισσότερη άνεση είναι μερκά από τα σημαντικά πλεονεκτήματα των νέων αυτών κτιρίων.

Ένα από τα σημαντικότερα στοιχεία ενός τέτοιου κτιρίου είναι και τα συστήματα σκίασης. Εξυπνότερα από ποτέ με αισθητήρες φωτός, ειδικά πανιά και δυνατότητα τοποθέτησης φωτοβολταϊκών, τα νέα πράσινα συστήματα σκίασης ήρθαν για να βελτιώσουν την ζωή μας και να μας κάνουν ακόμη πιο φίλους με το περιβάλλον.

Με συμμάχους τους μεγαλύτερους κατασκευαστές παγκοσμίως η εταιρία μας είναι έτοιμη να σας προτείνει την ιδανική λύση για το νέο σας πράσινο κτίριο.

Μεγάλη επιτυχία των συστημάτων σκίασης που προσφέρει η εταιρία μας είναι ότι κάνει λειτουργικούς τους απρόσιτους χώρους που είναι εκτεθειμένοι στην ισχυρή ηλιοφάνεια ,την βροχόπτωση και τον άνεμο.

Αποδεδειγμένα εξάλλου τα προϊόντα μας επιλέγονται από μεγάλο ποσοστό της αγοράς. Αυτό επιτυγχάνεται διότι προμηθευόμαστε τα πιο εξελιγμένα και ειδικά σχεδιασμένα και ανθεκτικά υφάσματα της αγοράς με ειδικές επιστρώσεις ,διότι είναι ιδανικά για την ανάκλαση της προσπίπτουσας ηλιακής ακτινοβολίας, τη μείωση της εισόδου της θερμότητας αλλά και εγγυώνται την αδιαβροχία κάτω από τις κατασκευές μας.

Επίσης η περιμετρική κάλυψη χώρων που πραγματοποιούμε βοηθάει στην προστασία από το ψύχος και τον άνεμο και παράλληλα διατηρεί την θερμότητα που προέρχεται από εσωτερικές πηγές ενέργειας. Όλα αυτά δημιουργούν ιδα νικές συνθήκες προκειμένου να υπάρξει μείωση της κατανάλωσης ηλεκτρικής ενέργειας. Με αυτόν τον τρόπο η εταιρία μας συνδράμει στην προστασία του περιβάλλοντος δείχνοντας οικολογική διάθεση και πραγματικό ενδιαφέρον για το μέλλον.

Giannakakis Green - Τέντες Γιαννακάκης

Ως υποστηρικτής της βιοκλιματικής αρχιτεκτονικής, η ΑΦΟΙ ΓΙΑΝΝΑΚΑΚΗ ΟΕ σας προτείνει τα “GIANNAKAKIS GREEN”, συστήματα σκίασης οικολογικού χαρακτήρα για πληθώρα ωφελειών και απόλυτη προστασία.

Μάθετε περισσότερα

Γιαννακάκης Green - Τέντες Γιαννακάκης

Η εταιρία μας μειώνει αποτελεσματικά το περιβαλλοντικό της αποτύπωμα, συμμετέχοντας ενεργά στην διαδικασία ανακύκλωσης.

Ανακυκλώνουμε το 90% του χαρτιού και του πλαστικού που διατίθενται για απορρίμματα και το 100% υπολειμμάτων αλουμινίου και σιδήρου.

Νέα και Άρθρα

Copyright © 2024 ΓΙΑΝΝΑΚΑΚΗΣ, all right reserved.