ΓΙΑΝΝΑΚΑΚΗΣ Βιοτεχνία συστημάτων σκίασης

Η κορυφαία εταιρεία στην Ελλάδα στο χώρο των συστημάτων σκίασης

Η εταιρία μας έχει ως γνώμονα την απόλυτη ικανοποίηση των αναγκών των πελατών, την άριστη εξυπηρέτηση και παροχή υπηρεσιών. Η εταιρία μας είναι διατεθειμένη να αναλάβει από το πιο απλό μέχρι το πιο περίτεχνο έργο προκειμένου να δημιουργήσει ιδανικές συνθήκες διαβίωσης για εσάς και τους γύρω σας. Η ποιότητα η εξυπηρέτηση, η εξειδίκευση, η εξελιγμένη τεχνολογία και η τεχνογνωσία, η ασφάλεια και η πρωτοπορία είναι συνυφασμένες έννοιες με την επωνυμία της εταιρείας μας.

Φιλοσοφία

Βασική φιλοσοφία μας είναι η παραγωγή μεγάλης ποικιλίας προϊόντων που ανταποκρίνονται αξιόπιστα στις επίκαιρες ανάγκες των πελατών. Η εταιρία μας ενέχει πελατοκεντρική φιλοσοφία, αντιμετωπίζοντας τον κάθε πελάτη ως ξεχωριστό και μοναδικό προσφέροντας του τις ιδανικότερες λύσεις για οποιαδήποτε απαίτηση και επιθυμία έχει. Διότι η εστίαση στον πελάτη αποτελεί αναμφίβολα τον κεντρικό πυρήνα της φιλοσοφίας κάθε σύγχρονης επιχείρησης. Με αυτόν τον τρόπο προσφέρουμε μια προσωποποιημένη εξυπηρέτηση.

Όραμα

Βασικός στόχος της εταιρίας μας είναι η συνεχής έρευνα και ανάπτυξη για καινοτόμα προϊόντα υψηλής ποιότητας που θα ανταποκρίνονται σε κάθε απαίτηση ανάγκη και καιρικό φαινόμενο. Φιλοδοξούμε στην μελλοντική επέκταση της εταιρίας μας τόσο σε περισσότερες πόλεις της Ελλάδος αλλά και σε περισσότερες ευρωπαϊκές και μη χώρες. Είμαστε διατεθειμένοι να μεταδώσουμε την κουλτούρα της εταιρίας μας σε άλλες χώρες-αγορές στόχους αλλά και να δεχθούμε επιρροές από αυτές για την τροποποίηση ή και την δημιουργία νέων προϊόντων για κάλυψη διαφορετικών αναγκών και επιθυμιών προκειμένου να έχουμε το επιθυμητό αποτέλεσμα.

Η εταιρία μας προσανατολίζεται μελλοντικά στη δημιουργία περισσότερων γραμμών παραγωγής αλλά και προσδοκεί στην μεταπήδηση της και σε άλλες αγορές για την εμπορία και πώληση προϊόντων παρεμφερών πεδίων.

Η εταιρία μας έχει ως πυξίδα την αμφίδρομη επικοινωνία αφού γνωστοποιεί τους στόχους και τα αποτελέσματα της δημιουργώντας έτσι ένα καλό κλίμα εμπιστοσύνης και ομαδικότητας που οδηγούν σε αποδοτικότητα και παραγωγικότητα. Με γνώμονα αυτές τις αξίες και τις πεποιθήσεις διαβλέπουμε σε περισσότερες θετικές συνεργασίες στο πέρασμα του χρόνου.

Τεχνολογικό υπόβαθρο

Η εταιρία μας διαθέτει τα πιο εξελιγμένα τεχνολογικά μηχανήματα παραγωγής της αγοράς, διασφαλίζοντα με αυτόν τον τρόπο την άριστη ποιότητα και εξαιρετική αντοχή των προϊόντων μας. Έχοντας στην κατοχή μας αυτά τα εξελιγμένα μέσα αλλά και τα πιο καινοτόμα και ανθεκτικά και πιστοποιημένα προϊόντα της αγοράς, διαμέσου νέων τεχνοτροπιών και ευρηματικών διαδικασιών παραγωγής ,έχουμε ως αποτέλεσμα την εύρυθμη λειτουργία όλης της αλυσίδας παραγωγής. Με αυτόν τον τρόπο εξασφαλίζουμε την παράδοση κορυφαίων προϊόντων ,άμεσα έπειτα από την παραγγελία τους και σας υποσχόμαστε άριστη εξυπηρέτηση κατά την διαδικασία της τοποθέτησης και παροχής υπηρεσιών από άρτια εκπαιδευμένα συνεργεία και ομάδες εγκατάστασης.

Ανθρώπινο δυναμικό

Η διεκπεραίωση όλων των έργων που αναλαμβάνει η εταιρία μας από το πιο απλό μέχρι και το πιο περίτεχνο είναι αποτέλεσμα της προσπάθειας του ανθρώπινου δυναμικού της. Το ανθρώπινο αποτελεί τον βασικό πυλώνα της εταιρίας μας, γι’ αυτό το λόγο σημαντικό μέρος των πόρων μας επενδύεται και διατίθεται στην συνεχή εκπαίδευση του σε θέματα τεχνολογίας, τεχνογνωσίας και διαδικασιών παραγωγής.

Η εταιρία μας διαθέτει εξειδικευμένο και ειδικά καταρτισμένο τμήμα που ασχολείται με την επάνδρωση και την στελέχωση της εταιρίας έτσι ώστε να ελέγχεται ότι οι υποψήφιοι πληρούν και ικανοποιούν τα κριτήρια και τις προϋποθέσεις για τις εκάστοτε θέσεις. Με αυτόν τον τρόπο επιλέγονται οι πιο κατάλληλοι και ικανοί άνθρωποι για τις αντίστοιχες θέσεις με αποτέλεσμα να ενισχύεται η ανάπτυξη αλλά να διατηρείται και η επιτυχημένη πορεία της εταιρίας.

Δίκτυο συνεργατών

Η σωστή οργάνωση και το υψηλό επίπεδο γνωστικής κατάρτισης των στελεχών ,σε συνδυασμό με την εμπειρία σχεδόν 30 χρόνων , οδήγησαν στην ανάπτυξη μακροχρόνιων συνεργασιών με τους πιο αξιόπιστους και επιτυχημένους επαγγελματίες του χώρου. Μέσο συστηματικής έρευνας αναπτύσσουμε συνεχώς νέες συνεργασίες με επαγγελματίες που μπορούν να αναβαθμίσουν την ποιότητα των έργων μας. Με τις συνεργασίες αυτές που μας προσφέρουν αξιόπιστα προϊόντα υψηλών προδιαγραφών σας υποσχόμαστε εξαιρετικά και εγγυημένα αποτελέσματα.

Νέα και Άρθρα

Copyright © 2024 ΓΙΑΝΝΑΚΑΚΗΣ, all right reserved.