ΣΥΡΟΜΕΝΗ ΠΕΡΓΚΟΛΑ, ΓΕΡΜΑΝΙΑ

Συρόμενη πέργκολα πάνω σε ήδη υπάρχον στέγαστρο από υαλοπίνακες. Χρησιμοποιήθηκε ακρυλικό εύκαμπτο αδιάβροχο πανί που ενδείκνυται για το είδος αυτής της κατασκευής, αφού βοηθάει στο μέγιστο δυνατό τέντωμα.

Η κατηγορία αυτού του υφάσματος προσφέρει μεγάλη προστασία από τη«UV»ακτινοβολία του ήλιου, βοηθάει στην μείωση της θερμοκρασίας και προστατεύει από την βροχή. Έγινε επίσης τοποθέτηση ενεργειακής τζαμαρίας τύπου φυσούνας 5 φύλλων για την κάλυψη του μεγάλου ανοιχτού σημείου του χώρου , ενώ στο μικρό ανοιχτό σημείο τοποθετήθηκε σταθερή τζαμαρία και πόρτα με επένδυση αλουμινίου σε ειδικό RAL της επιλογής του πελάτη. Συνολική κάλυψη χώρου 40τ.μ.

Τα ειδικά κράματα αλουμινίου που διαθέτει είναι εξαιρετικής αντοχής και σε συνδυασμό με τους ιμάντες κίνησης και τα αμορτισέρ λαδιού και αέρα , εγγυώνται την καλή λειτουργία της. Στο επάνω μέρος της κατασκευής σε κέλυφος αλουμινίου εσωκλείεται ο μηχανισμός ο άξονας και το πανί για καλύτερη προστασία από τα ακραία καιρικά φαινόμενα, καθώς και το μοτέρ «SOMFY» με το οποίο πραγματοποιείται η κίνηση ,επομένως σε κλειστή θέση έχει όλα τα πλεονεκτήματα μίας κασέτας.

Νέα και Άρθρα

Copyright © 2021 ΓΙΑΝΝΑΚΑΚΗΣ, all right reserved.