Ταβέρνα το Ευφρόσυνο

Κάλυψη χώρου 63 τ.μ με μονόριχτη ανοιγοκλειόμενη τεντοπέργκολα.

Μοναδικός σχεδιασμός μοντέρνας και στιβαρής κατασκευής από σκελετό αλουμινίου ηλεκτροστατικά βαμμένο σε ειδικό χρώμα 6034 MAT.

Το ύφασμα της κατασκευής είναι από «PVC BLOCK OUT» 100% αδιάβροχο με 100% ηλιοπροστασία.

Περιμετρική κάλυψη του χώρου με 5 χειροκίνητα κασονέτα αλουμινίου με διάφανη ζελατίνη.ο σκελετός των κασονέτων είναι βαμμένος στο ίδιο χρώμα με τον σκελετό της πέργκολας.Ολοκλήρωση του περιμετρικού κλεισίματος με πόρτα αλουμινίου βαμμένη στο ίδιο χρώμα με υαλοπίνακα.

Τα συστήματα αυτά προσδίδουν ανεμπόδιστη ορατότητα σε όποιο σημείο και αν βρίσκεται ο θαμώνας του καταστήματος είτε όταν είναι κλειστά είτε όταν είναι ανοιχτά και παράλληλα προστατεύουν τον χώρο από το ψύχος και τον άνεμο ,δημιουργώντας ιδανικές συνθήκες κυρίως για τους φθινοπωρινούς και τους χειμερινούς μήνες.

Ερμητικό κλείσιμο στα πλαινά σημεία ανάμεσα στην κατασκευή της πέργκολας και των κασονέτων με ύφασμα «PVC BLOCK OUT» ίδιο με το ύφασμα της κατασκευής της πέργκολας.

Επέκταση της κατασκευής για ηλιοπροστασία με τρία συστήματα ηλεκτοκίνητης τέντας με βραχίονα περιμετρικά του καταστήματος.

Όλα τα μέρη αλουμινίου της ηλεκτροκίνητης τέντας είναι βαμμένα ηλεκτροστατικά στο ίδιο χρώμα με την κατασκευή της πέργκολας.

Επιγραφή στο ύφασμα της τέντας και στην γλώσσα αυτής

Νέα και Άρθρα

Copyright © 2024 ΓΙΑΝΝΑΚΑΚΗΣ, all right reserved.