Το σύστημα ηλεκτροκίνητης τέντας μπάρας με βραχίονες διαφέρει από το κλασσικό σύστημα τέντας με βραχίονα διότι προορίζεται για ιδιαίτερες δομικές δυσκολίες ,όπως για παράδειγμα η απευθείας τοποθέτηση στον τοίχο ή όταν απαιτείται στήριξη σε συγκεκριμένα σημεία στον τοίχο λόγω των υλικών. Επίσης είναι το κατάλληλο σύστημα για περιπτώσεις που δεν υπάρχει μαρκίζα από επάνω. Τα μοτέρ που χρησιμοποιήθηκαν στα συστήματα είναι τεχνολογίας «IO» της εταιρείας «SOMFY».
Μονόριχτη κατασκευή

Στις μονόριχτες μπάρες στο project αυτό οι βραχίονες τα αλουμίνια αντίβαρα και όλα τα εξαρτήματα αλουμινίου είναι βαμμένα ηλεκτροστατικά σε χρώμα 9005 ΜΑΤ που ταιριάζει άψογα με την αισθητική του χώρου.

Το πανί που χρησιμοποιήθηκε είναι αδιάβροχο ,επομένως προσφέρεται στους θαμώνες και ηλιοπροστασία αλλά και προστασία από την βροχή για να απολαύσουν την παραμονή τους στη λίμνη Γκιτζή.

Δίρριχτη κατασκευή

Στον ελεύθερο χώρο του Balcone del lago δημιουργήσαμε ένα δίρριχτο σύστημα ηλεκτροκίνητης μπάρας με βραχίονες που στηρίζεται σε σιδεροκατασκευή στο κέντρο της και κάνοντας λειτουργικά 115 τ.μ με τον ελάχιστο περιορισμό του χώρου αφου χρειάστηκαν μόνο τέσσερεις κολώνες για την στήριξη της σιδεροκατασκευής.

Στην κορυφή της κατασκευής κατά μήκος έχει τοποθετηθεί τελάρο σιδήρου σε γωνιακή μορφή (σκεπή)επενδυμένο με το ίδιο πανί της κατασκευής για να μην εισέρχεται το νερό κάτω από την κατασκευή αλλά να απορρέεται προς το αλουμίνιο αντίβαρο που διαθέτει υδρορροή.

Η βαφή των βραχιόνων των αντιβάρων και όλων των εξαρτημάτων αλουμινίου είναι ηλεκτροστατικά βαμμένα σε RAL 9010 και το πανί που χρησιμοποιήθηκε είναι αδιάβροχο.