Η βιοκλιματική πέργκολα είναι δομημένη στη φιλοσοφία της βιοκλιματικής αρχιτεκτονικής ,αξιοποιώντας στα μέγιστα τα οφέλη του μικροκλίματος του σπιτιού σας και προστατεύοντας σας από τα καιρικά φαινόμενα εξοικονομώντας ενέργεια.

Οι κινητές περσίδες δημιουργούν μια πολύ στιβαρή και ηλεκτρικά ρυθμιζόμενη επιφάνεια από 0 έως 135 μοίρες για ελεγχόμενη ηλιοφάνεια, φωτεινότητα και ροή αέρα, καθώς και αποτελεσματική προστασία από βροχή και άλλες καιρικές συνθήκες.

Η κατασκευή του συγκεκριμένου project είναι αυτοστήρικτη με τέσσερεις κολώνες που εσωκλείουν εσωτερικές υδρορροές για την απορροή των υδάτων. Όταν οι περσίδες είναι κλειστές στις 0 μοίρες το σύστημα είναι απολύτως στεγανοποιημένο. Oι περσίδες σταματούν σε όποιο σημείο θέλουμε χάρη στο μοτέρ «Somfy» και την ασύρματη διαχείριση με το control.

Επιπλέον έχουν προστεθεί Δύο σειρές φωτισμού «Led» περιμετρικά στις τραβέρσες και στις περσίδες.

Την κατασκευή συμπληρώνουν σε δύο πλευρές κάθετα συστήματα «Zip».Αποτελεί το απόλυτο «Trend» στα συστήματα σκίασης αφού διαθέτει αυτόματο κλείδωμα σε όποιο ύψος και να το σταματήσουμε με τεράστια αντοχή στην ανεμοπίεση.

Στην μια πλευρά τοποθετήθηκε ακρυλικό ύφασμα έτσι ώστε όταν είναι κατεβασμένο το «Zip»να απομονώνεται ο χώρος και να μην υπάρχει οπτική επαφή αλλά και να εμποδίζει τον αέρα να εισέρχεται στον χώρο κάτω από την πέργκολα.

Στην άλλη πλευρά έχει τοποθετηθεί διάτρητο πλαστικό ύφασμα «pvc» που επιτρέπει τον φυσικό φωτισμό και την ορατότητα καθώς και τον φυσικό αερισμό προστατεύοντας μας ταυτόχρονα.